Heb jij plannen voor leuke activiteiten, passend binnen de coronamaatregelen?

Heb jij plannen voor leuke activiteiten, passend binnen de coronamaatregelen? Of heb je juist een mening of idee over de aanpak van corona? Laat ons weten wat én hoe jij het anders ziet. Deel je ideeën met de jongerenraad, de burgemeesters van Fryslân en met premier Mark Rutte. Maken wij samen het verschil?

Premier Mark Rutte vraagt jongeren om hulp: ‘kom met ideeën!’

Tijdens de persconferentie over het versoepelen van de coronamaatregelen richtte premier Mark Rutte zich speciaal tot jongeren. Rutte wil dat jongeren met ideeën en input komen over de coronamaatregelen. De jongeren kunnen hun ideeën en creativiteit inbrengen. Het gesprek aangaan met ‘de volwassenen van de toekomst’ is volgens premier Rutte nodig om de beste oplossingen te creëren.

Geef samen kleur aan activiteiten voor jou en je vrienden!

Heb jij een mening of idee over de aanpak van corona? Laat ons weten wat én hoe jij het anders ziet. Misschien heb je leuke ideeen voor een activiteit met je vrienden. Kunnen we op jullie steun rekenen?

Heb jij een leuk idee? Deel het met ons!

Deel je ideeën met de jongerenraad, de burgemeesters van Fryslân en met premier Mark Rutte. Maken wij samen het verschil?